Nicklas 7’er i første afdeling af EM på La Conca

Nicklas var super godt kørende i tidtagningen, med 3. bedste tid og efter de 2 tidtagninger var flettet sammen var han nr. 5. som betød et han skulle starte i første række, som nr. 2 i de 4 indledende heat.

Nicklas kører 4 flotte heat, hvor han henholdsvis slutter 2-2-1 og 7. I Hans sidste heat lå han på anden pladsen indtil han fik tekniske problemer, og derfor måtte lade sig falde tilbage på en 7 plads. De 11 point han får, gør at han er samlet 4 efter de indledende heats, og dermed starter Pre-finalen fra 4 startposition.

I pre-finalen kommer han rigtig godt fra start, men efter få omgange må han desværre indse at farten ikke er der, og derfor tage til takke med en 6 plads.

I finalen kommer han igen godt fra start, og kører sig hurtigt op på 3 pladsen. Midt i løbet ser det ud som om at det er en sikker 3 plads Nicklas er ved at køre hjem, men pludselig er der ikke fart i karten. De andre kører indhenter ham hurtigt. Nicklas slutter løbet på en ”skuffet” 7 plads.

”Jeg er selvfølgelig ærgerlig over vores manglende fart i finalen, men en 7 plads giver gode point til mesterskabet. Der er 3 afdelinger endnu, så det er slet ikke slut. Nu ser jeg frem mod det næste løb i Zuera, hvor jeg sammen med teamet vil arbejde på at få det hele til at kører optimalt”, siger Nicklas Nielsen efter løbet på La Conca.

KSP_210_0047                   Nicklas er samlet nr. 6 efter 1. afd. af European Championship i KF klassen