Nicklas Nielsen snupper VM BRONZE

12027336_547032585443911_3302504596291902953_o

 

Nicklas Nielsen er et navn der er velkendt for de fleste. Den danske Tonykart fabrikskøre har igen i år, haft en fantastisk kart sæson hvor han fortsætter med at vise sine evner bag rattet.

Her i weekenden sikrede han en ny Dansk VM medalje, da han søndag snuppede VM BRONZE På banen La Conca, Italien. Nicklas satte pole position om fredagen og vandt 3 ud af 4 kvalifikations heats. Han blev 2’er i pre finalen, og i finalen blev det til en flot 3 plads.

Tidligere på året vandt han den prestigefyldte Wintercup finale i Italien. Han blev blandt andet også samlet vinder af WSK CHAMPIONSCUP –og WSK SUPER MASTER SERIES, som er verdens hårdeste gokart serie.

” Det har været en god weekend på mange måder. Pole position fredag eftermiddag. Vinder 3 ud af 4 indledende heats. Eftersom jeg skulle starte fra anden start position i både pre finale og finale, er jeg yderst tilfreds med de starter jeg lavede. Især på denne bane, bliver man nemt hængt til tørre på yderbanen, men jeg formåede at få mig klemt ind på en 4 plads efter begge starter hvilket var et super udgangspunkt. I finalen blev der kæmpet meget om placeringerne på de første omgange. Vi havde lavet en lille fejl omkring opsætningen af karten til finalen, så de altafgørende første omgange, kæmpede jeg med at hænge på de andre. Men efter en masse gode ”kampe” kunne jeg køre over målstregen som 3’er til årets VM, hvilket jeg er super stolt over. Jeg vil selvfølgelig gerne takke teamet for deres gode arbejde, men også alle de mennesker der hjælper og støtter mig udenfor banen”.

 

Frem mod 2016 arbejder Nicklas Nielsen nu hårdt på at for en Formel 4 sæson på benene. Det bliver spændende at følge det danske stortalent i fremtiden.