NIcklas slutter 9’er i Portimão

gallery08

Efter en forrygende sæsonstart for den unge dansker, måtte Nicklas Nielsen tage til takke, med en niende plads ved årets første afdeling af EM på Portimão banen i Portugal.

 

Igennem hele weekenden kæmpede Nicklas og resten af Tonykart teamet med at finde fart. I tidtagningen satte Nicklas den 15 hurtigste tid. Det betød at der skulle kæmpes i de indledende kvalifikationsheats. Her kørte det dog lidt bedre, og det gav Nicklas en samlet ottende plads.

Prefinalen blev kørt over 14 omgange. Og her var der igen kamp til stregen. Det var tydeligt at se, at Nicklas ikke havde fart i karten, og han måtte derfor køre klogt og aggressivt for at holde sin position.

I finalen, kom Nicklas godt fra ottende startposition og kørte lynhurtigt efter de førende. Men efter få omgange, måtte han lade sig falde tilbage, grundet manglende fart i karten. Det lykkedes ham ikke at holde sin ottende plads over distancen og måtte derfor tage til takke med en niende plads.

”En ”skuffende” weekend når vi har været så stærke i starten af sæsonen. På den positive side, kørte gokarten rigtig godt, så der er nogle andre ting vi skal have arbejdes på. Der er ikke andet for end at arbejde hårdt frem mod den næste afdeling i England. Jeg har været meget hurtig på banen de sidste to år. Og hvis vi får rettet op på det hele, er jeg sikker på at vi er med i toppen igen