Nicklas vinder WSK SUPER MASTER serien

KSP_201_3594

Efter den fjerde og sidste afdeling af den hårde WSK serie, kan Nicklas Nielsen række armene i vejret og kalde sig ”champion”, efter han i weekenden vandt serien i KF klassen.

 

Efter en hård prefinale, hvor der blev kæmpet meget med Karol Basz ( Der førte mesterskabet inden sidste afdeling ) var det Nicklas der sluttede længst fremme. Over de 12 omgange, blev der kæmpet en del fra begge sider. Men på sidste omgang, går Nielsen forbi polakken og indtager tredjepladsen, som han holder i mål. De lå henholdsvis 3’er og 4’er, men efter et overhalingsforsøg på Nielsen, for enden af langsiden, kommer Basz i klammeri med nogle andre kører og ryger derefter ned på en tolvte plads.

 

Der var lagt op til en nervepirrende finale eftersom der kun var 5 point mellem Karol Basz og Nicklas Nielsen, efter den hårde prefinale. Men med Nielsen startende som 3’er og Basz som 12’er, så det fornuftigt ud.

 

Efter starten, ligger Nicklas 2’er bag Felice Tiene, og her slutter han også løbet, kun 2 tiendedele fra italieneren. Med hans andenplads, betød det at han kunne kalde sig vinder af det samlede mesterskab, hvilket er en kæmpe triumf.

 

” Det har været 4 rigtige gode løb, hvor jeg har vist god fart i dem alle. når jeg ser tilbage på det, er La Conca det eneste løb der glippede for os, da jeg udgik fra min første plads på grund af et teknisk problem. Det var selvfølgelig med til at gøre det sværere at vinde mesterskabet, men i sidste ende var det også med til at gøre det ekstra specielt at vinde, da der virkelig skulle kæmpes for det. Så ja, en stor tak til Tonykart Racing team, og alle de folk der hjælper mig ” ( Hurtig snak med Nicklas efter finalen på Sarno banen )

 

// om to uger starter den oficielle EM serie, som bliver kørt over tre afdelinger. Portugal, England og Sverige. Her er Nicklas naturligvis blandt de absolutte favoritter om titlen, som han i øvrigt har været tæt på at vinde de sidste to år//